Brickos

Klubi Politik ,, Afrim Zhitia ‘’ del me propozim në prag të vizitës të emisarëve të SHBA -së dhe BE -së, Gabriell Escobar dhe Mirosllav Lajçak

Klubi Politik ,, Afrim Zhitia ‘’ propozon që në prag të vizitës të emisarëve të SHBA -së dhe BE -së, Gabriell Escobar dhe Mirosllav Lajçak, që paraprakisht të ketë: denacifikim, demillosheviqim dhe katarsis për Serbinë . Përderisa e tërë superstruktura serbe të indoktrinuar me shovenizëm , nacionalizëm ndaj popullit shqiptar vazhdojnë më tej me këtë qasje nuk ka paqe… Ragip Shala Kryetar i Klubit Politik ,, Afrim Zhitia ‘’ Prishtinë 5.06.2023.

Kontrolloni gjithashtu

SHFD-UÇK-së dega Vushtrri: Ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli

Sot në moshën 85 vjeqare ka ndërruar jetë Nënëlokja Rrahime Avdulli,nga Duboci i Vushtrrisë, nëna …