leoni

Remi

Komandanti i Zonës Operative të Llapit gjatë luftës së UÇK-së, Rrustem Mustafa, u mor në bisedë nga hetuesit e EULEX-it

Komandanti i Zonës Operative të Llapit  gjatë luftës së UÇK-së, Rrustem Mustafa, ka dhënë  një deklaratë për mediet pas marrjes në pyetje nga autoritetet e EULEX-it. Ai ka treguar se në fillim ia kanë marrë telefonin. Mbrëmë  rreth orës 20:00 para shtëpisë time m’ u kanë prezantuar  hetuesit e Gjykatës Speciale me një urdhër nga prokuroria e kësaj gjykate për kontroll të telefonit. Gojarisht më shpjeguan se duhet të bëjmë një bisedë zyrtare në zyre të EULEX-it. Në zyrën e tyre  pasi ma morën telefonin pa asnjë interesim shtesë nga ana e tyre, ka përfunduar biseda dhe tani gjendem në shtëpi, ka saktësuar  Komandanti i Zonës Operative të Llapit  gjatë luftës së UÇK-së, Rrustem Mustafa.

 

Kontrolloni gjithashtu

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së ka mbajtur një tryezë ku është diskutuar për situatën e sigurisë pas sulmit terrorist të 24 shtatorit

Grupi parlamentar i AAK-së  ka mbajtur  një tryezë diskutimi në lidhje me situatën e sigurisë …