Komiteti për komunitete në Ferizaj diskutoi planin e punës për vitin 2024

Të martën kryesuesi i komitetit për komunitete në komunën e Ferizajt Osman Emini, bashkë me anëtaret e këtij komiteti, kanë mbajtur mbledhjen e parë të këtij vitit. Në këtë mbledhje është diskutuar plani i punës për vitin 2024 si dhe aktivitete e shumta që do t’i zhvillojë ky komunitet. Ata kanë thënë së këtë vit është planifikuar që të ketë më shumë vizita në terren në mënyrë që të shihen nga afër problemet dhe shqetësimet e komunitetit pakicë në Ferizaj.

May be an image of 3 people

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti liron nga detyra drejtorin Adnan Imeri, e falënderon për punën e tij

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, do të liroj sot nga detyra drejtorin e …