Komuna e Deçanit i uron gjithë shqiptarët ku do ku janë me rastin e festës së Flamurit

Komuna e Deçanit i uron gjithë shqiptarët ku do ku janë me rastin e festës së Flamurit. Në urim thuhet: Dita e Flamurit, është festa që bashkon shqiptarët anë e mbanë botës, është festa që shqiptarët i bën një. Andaj është e udhës që për këtë datë të rëndësishme kombëtare, të tubohemi të gjithë për ta shenjuar në gji të flamurit, duke kujtuar personalitetet dhe veprat e tyre, të cilat kanë bërë që ne sot të gëzojmë  gjuhën, flamurin, shtetin dhe identitetin e pacenuar.

Lavdi dëshmorëve të kombit dhe të rënëve për liri!

No photo description available.

Kontrolloni gjithashtu

Kuvendi Komunal i Vitisë mbajti mbledhjen e dytë të rregullt

Mbledhja e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Vitisë, është mbajtur, ku në fillim …