Komuna e Ferizajt ka pranuar 10 aparate për prodhimin e oksigjenit

10 aparate për prodhimin e oksigjenit, është kontigjenti i donacionit që komuna e Ferizajt ka pranuar sot, nga organizata “Islamic Relief”, aparatura që do të ndahen përveç për nevojat e QKMF-së edhe për Spitalin e Përgjithshëm si dhe FSK-në.

Me këtë rast kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu ka thënë se, ishte kënaqësi të takoja drejtorin e kësaj organizate për Kosovë dhe Shqipëri, Mohamed Soliman si dhe menaxheren e projekteve, Albulena Gashi, të cilët i falënderova për këtë donacion dhe gjithë përpjekjen e tyre për investime në komunën tonë.

Mund të jetë një imazh i 2 persona

Kontrolloni gjithashtu

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt

Janë shpërndarë edhe sot pajisje bujqësore për fermerët e komunës së Skenderajt, në kuadër të …