KOMUNA E JUNIKUT FURNIZOHET ME TEKSTE SHKOLLORE

Komuna e Junikut ka realizuar furnizimin me tekste shkollore dhe ka bërë të gjitha përgaditjet për fillim të procesit mësimor për nxënësit 0-3 vjeç, 5-6 vjeç dhe nga klasa e I-rë deri në klasën e IX-të. Pranimi i teksteve shkollore është bërë nga Komisioni i formuar nga DKARS-ja, ndërsa shpërndarja dhe përgaditja e klasëve me tekste shkollore është realizuar nga personeli arsimor. Furnizimi me tekste shkollore falas për nxënës si çdo vit realizohet nga Ministria e Arsimit.

Kontrolloni gjithashtu

Miratohet me shumicë votash buxheti i Komunës së Malishevës për vitin 2024

Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka mbajtur mbledhjen e tetë të rregullt, ku në …