Komuna e Pejës harron flamujt pranë përmendoreve të dëshmorëve të kombit

Komuna e Pejës harron flamujt pranë përmendoreve të dëshmorëve të kombit

Peja sot shënon 18 vjetorin e çlirimit të qytetit nga okupatori serb. Në këtë kuadër flamujë shtetëror e kombëtarë kanë stolisur rrugët e qytetit. por një veprim i njëjtë nga ana e Komunës së Pejës nuk ka ndodhur edhe me flamujt kombëtarë tek një prej shesheve kryesore të qendrës së qytetit, aty ku qëndrojnë përmendoret e dëshmorëve të kombit nga Peja, Ahmet Gjikolli, Shpëtim Bojku, Muharrem Kelmendi dhe Jusuf Kelmendi. Aty kanë mbetur flamujt kombëtarë të dëmtuar nga dhëmbi i kohës, të cilët për kohë të gjatë u kanë rezistuar kushteve të ndryshme atmosferike. Edhe vet ky kënd i rëndësishëm i qytetit nuk është mirëmbajtur në prag të festës së çlirimit.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …