leoni

Komuna e Prishtinës: Me 1 dhe 2 maj ndalohet qarkullimi i veturave drejt Gërmisë

Komuna e Prishtinës: Me 1 dhe 2 maj ndalohet qarkullimi i veturave drejt Gërmisë

Komuna e Prishtinës ka bërë me dije se me rastin e festës së 1 majit do të ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve drejt parkut të Gërmisë, përveç autobusëve të trafikut urban, linja numër 4, automjeteve të Policisë, KFOR-it, EULEXIT, të ndërmarrjes dhe automjeteve emergjente. Komuna e Prishtinës saktëson se kjo ndalesë vlen vetëm për datat 1 dhe 2 maj. Në kumtesë njoftohet se inspektorët përgjegjës të Drejtorisë së Inspeksionit do të parandalojnë shërbyesit e pa-autorizuar që bëjnë shitje apo shërbime ndaj qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë krimet në jug të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëroi shtetin e Izraelin që menjëherë të ndalë ofensivën e tij …