driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / Komuna e Skenderajt përfituese e një donacioni për pajisje mjekësore nga Ambasada Japoneze

Komuna e Skenderajt përfituese e një donacioni për pajisje mjekësore nga Ambasada Japoneze

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, së bashku me Drejtorin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Osman Veliu dhe Drejtorin e QKMF-së, Fazli Kadriu, morën pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të kontratave për projektet përfituese që financohen nga “Granti për Projektet Bazike për Siguri Njerëzore dhe Kulturë” të miratuara nga Qeveria e Japonisë. Komuna e Skenderajt është përfituese e projektit për përmirësimin e shëndetit publik në komunën e Skenderajt përmes furnizimit me pajisje mjekësore në vlerë mbi shtatëdhjetëmijë euro. Ky projekt do të shërbejë për lehtësimin e ofrimit të shërbimeve më të mira shëndetësore për qytetarët e Skenderajt.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës do të bashkëpunoj me Këshillin për Mbrojtjen e Konsumatorit

Në Komunën e Malishevës, për një vizitë pune ka qëndruar Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit ...