Fillimi / Institucionet / Komuna e Skenderajt shpërndarjen e pakove ushqimore do ta bëjë tek secila familje një nga një
Bekim Jashari: Nexhmedin Spahiu pë mua është niveli ma i ultë i njeriut, i cili shpif për ditëlindjen e Legjendarit

Komuna e Skenderajt shpërndarjen e pakove ushqimore do ta bëjë tek secila familje një nga një

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, përmes rrjetit social facbook i ka njoftuar qytetarët e komunës së Skenderajt se, Ditëve të fundit, Qendra për Punë Sociale në Komunën tonë ka pranuar pako ushqimore nga shoqata e biznese të ndryshme për rastet sociale, pas situatës së krijuar në vend. Për të evituar pritjen në radhë, rrezikun e përhapjes së virusit, kërkojmë nga qytetarët në asistencë sociale që të qëndrojnë në shtëpitë e tyre pasi që shpërndarja e pakova ushqimore do të bëhet tek secila familje një nga një. Faleminderit të gjithë bamirësve për përkrahjen dhënë familjeve në nevojë.

Bashkë do t’ia dalim! Ka thënë kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Zv. Kryetari Aliu: Lajm i mirë është shërimi i 17 qytetarëve vitias nga virusi COVID-19, megjithatë kujdes për vetën dhe të tjerët!

Në mbledhjen e rregullt të Komitetit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim (KKMSH), zëvendëskryetari i Komunës ...