Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj thotë se anëtarësimi në NATO është synim shtetëror dhe qytetar i Kosovës
Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj thotë se anëtarësimi në NATO është synim shtetëror dhe qytetar i Kosovës

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj thotë se anëtarësimi në NATO është synim shtetëror dhe qytetar i Kosovës

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, është takuar sot me Komitetin Ndër-Ministrotr për anëtarësim dhe Integrim në NATO. Këtë ai e ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook, teksa ka shkruar se anëtarësimi i Kosovës në NATO është synim shtetëror dhe qytetar i Kosovës. “Anëtarësimi në NATO është synim shtetëror dhe qytetar i Kosovës. Ne jemi në rresht me vendet demokratike për të mbështetur paqen, sigurinë dhe stabilitetin rajonal dhe më gjerë. Kosova ka institucionalizuar aspiratën për anëtarësim në Paktin Veri-Atlantik, duke funksionalizuar Komitetin Ndër-Ministror për Anëtarësim dhe Integrim në NATO. Forcimi i marrëdhënieve, prezenca e shtuar në Bruksel, komunikimi strategjik, si dhe përfshirja e Kosovës në programe partneriteti është nisja e Kosovës në NATO”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Gjendje alarmante në Brazil, mbi 33 mijë viktima nga koronavirusi

Mediet ndërkombëtare njoftojnë për gjendje alarmante në Brazil për shkak të koronavirusit. Gazeta “The Guardian” ...