Brickos

Isa Mustafa

Kryeministri Isa Mustafa ka shkruar lidhur me prioritetet e Qeverisë gjatë këtij viti

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka shkruar lidhur me prioritetet e qeverisë së tij gjatë këtij viti.  Ai ka premtuar se autoritetet qeveritare do të iniciojnë: kompensimin e dëmeve të luftës, zbardhjen e të gjitha rasteve të të pagjeturve, zbardhjen e vrasjeve politike dhe reformën zgjedhore. “Realizimi i këtyre objektivave është në interes të vendit, të qytetarëve dhe të të gjitha subjekteve politike”, ka thënë Mustafa. Mirëpo  Qeveria e Isa Mustafps po përballet me kundërshtime dhe bojkot të punës nga opozita e bashkura, për shkak të marrëveshjes që ka nënshkruar ai me Serbinë, për formimin e Asocicacionit të komunave me shumicë serbe në Kosovë dhe me Maili e Zi lidhur me Demarkacionin. Mustafa do të përballet edhe me përçarjen që ka shkaktuar në parti i zgjedhja e Hashim Thaçi në postin e kryetarit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Rikthehet pllaka përkujtimore e okupatorëve serbë në luftërat e viteve 1912-1918, kur ata pushtuan dhe e masakruan Kosovën

Dioqeza Serbe e Rashkës-Prizrenit, në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë, e kanë kthyer …