Visar Ymeri

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm

Lëvizja Vetëvendosje në kushte dhe rrethana të një fushate kundër aktivistëve të saj, ka mbajtur mbledhjen e Këshillit të përgjithshëm. Në këtë mbledhje u tha se  aktivistët e Vetëvendosjes po arrestohen shkaku i një kauze të drejtë. Kryetari i kësaj partie, Visar Ymeri ka bërë të ditur se në kohën e fundit janë dënuar me shumë vite burg aktivistë e kësaj partie  për shkak të protestave për një kauzë të drejtë mbarë qytetare. Sot në mbledhjen e këshillit të përgjithshëm nuk kemi shumë aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje shkaku se janë burgos shumë aktivist dhe janë në arrest shtëpiak”, tha Ymeri. Ymeri po ashtu tha se sot kemi më shumë arsye të protestohet se sa dje.

Kontrolloni gjithashtu

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që Qeveria e këtij vendi ta njohë, pavarësinë e Kosovës

“Junts per Catalunya” në Parlamentin e Spanjës po kërkon që  Qeveria e këtij vendi ta …