Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj sot do ta vizitojë kombinatin “Trepça”

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj sot do ta vizitojë kombinatin “Trepça”

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj sot do të vizitojë kombinatin “Trepça” në Mitrovicë. Bashkë me Haradinajn në Mitrovicë do të shkojnë edhe ministrat e Zhvillimit Ekonomik, përkatësisht të Mjedisit, Valdrin Lluka dhe Albena Reshitaj. Paradite Haradinaj do të takohet edhe me ambasadorët e shteteve të BE-së në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …