Zëvendëskryeministri Pacolli: Lëvizja e lirë e qytetarëve pa viza, temë kyçe e takimit me Tusk

Zëvendëskryeministri Pacolli: Lëvizja e lirë e qytetarëve pa viza, temë kyçe e takimit me Tusk

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Behxhet Pacolli ka shkuar se lëvizja e lirë e qytetarëve të Kosovës pa viza, ishte temë kyçe e takimit me presidentin e Këshillit të Evropës Donald Tusk.

“Lëvizja e lirë e qytetarëve të Kosovës pa viza ishte temë kyçe e takimit me presidentin e Këshillit të Evropës Donald Tusk. Zotim, përkushtim dhe vullnet për ecjen e përbashkët drejt Evropës”, ka shkruar Pacolli në rrjetin social.

Kontrolloni gjithashtu

Pavarësisht paralajmërimeve se sanksionet e BE-së ndaj Kosovës do të hiqen, mbase gradualisht, ende nuk është marrë asnjë vendim

Pavarësisht pritjeve dhe paralajmërimeve se masat e Bashkimit Evropian ndaj Kosovës do të hiqen, së …