Fillimi / Lajmet / Kryeministri shqiptar, Edi Rama e mbanë mbledhjen e parë të qeverisë në mandatin e tretë
Edi Rama:

Kryeministri shqiptar, Edi Rama e mbanë mbledhjen e parë të qeverisë në mandatin e tretë

Kryeministri Edi Rama mbajti mbledhjen e parë të qeverisë në mandatin e tretë, menjëherë pas betimit në Presidencë. Vendimi i parë i qeverisë së re ishte ai lidhur me kodin etik të qeverisë, i cili duhet të zbatohet nga çdo ministër apo zëvendës i tij. Teksa theksoi faktin se kodi etik i qeverisë është në fuqi nga 2013 kryeministri risolli në vëmendje faktin se sipas kodit anëtarët e qeverisë nuk duhet të udhëtojnë në biznes klasë as që nuk mund të u pushojnë jashtë shtetit apo të darkojnë dhe drekojnë në festa kur janë në orar të punës.

Kontrolloni gjithashtu

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Dy deputetët e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli e Haki Abazi kundërshtohen në mbledhjen e Komisioni për Punë të Jashtme

Në takimin e sotëm të Komisionit për Punë të Jashtme, deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ...