Kryetari Aliu bashkë me zëvendësministrin e Infrastrukturës, Hysen Durmishi, kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu bashkë me zëvendësministrin e Infrastrukturës, Hysen Durmishi, kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit dhe financimit të projektit për asfaltimin e rrugës dhe rregullimin e trotuarit në fshatin Zllatar, një projekt me dobi  të drejtpërdrejt për banorët e këtij fshati dhe gjithë frekuentuesit në atë pjesë.

Kryetari Aliu e ka uruar udhëheqjen e fshatit dhe banorëve të Zllatarit, ky projekt infrastrukturor!

Kontrolloni gjithashtu

Ndahen 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare në Komunën e Deçanit

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” ka dhuruar 400 pako ushqimore dhe higjienike për familjet nevojtare …