Fillimi / Institucionet / Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës në përbërje:

Sevdi Dernjani-Nënkryetar i Komunës

Natyra Kalisi -Drejtoresh për Administratë

Lindita Ballazhi- Drejtoresh për Buxhet dhe Financa

Kimete Kuka-Hasallari -Drejtoresh për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Nexhmedin Daci-Drejtor për Urbanizëm, Kadastër dhe Mbrojtje të Mjedisit

Majlinda Kaloshi-Drejtoresh për Zhvillim Ekonomik

Hisni Luri- Drejtor për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport

Abduraman Bushi-Drejtor për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural

Arsim Dernjani-Drejtor për Shërbime Publike dhe Emergjencë.

Kontrolloni gjithashtu

Edhe gjimnazi “Kuvendi i Junikut” në Junik me mësim Online

Komuna e Junikut ka njoftuar të gjithë nxënësit, Personelin Arsimor dhe Prindërit se, Task Forca ...