valamobile
kek baneri
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti po vazhdon vizitën dhe takimet zyrtare në Zvicër

Kryetari Haliti po vazhdon vizitën dhe takimet zyrtare në Zvicër

Gjate vizitës qe po zhvillon ne Zvicër, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me delegacion gjatë ditës dhe me ndërmjetësimin e Odes Ekonomike zvicerane, pati edhe shumë takime me rendësi me personalitete dhe biznese te fuqishme me renome ndërkombëtare qe ushtrojnë veprimtari biznesore edhe ne Kosovë, e te cilat kanë interesim te shtrihen edhe ne komunën e Vitisë. Kryetari Haliti pati takime edhe me bashkatdhetarët tanë në Gjenevë ku u prit jashtëzakonisht ngroht.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI LEKAJ I NJOFTOI KRYETARËT DHE PËRFAQËSUESIT E KOMUNAVE LIDHUR ME PROJEKTIN E AUTOSTRADËS SË DUKAGJINIT

Ministri i infrastrukturës, Pal Lekaj, priti në takim kryetarët dhe përfaqësuesit e komunave nëpër të ...