AKP deri me 2 dhjetor
mbpzhr 2018
valamobile
kek baneri
Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti priti në takim ambasadorin Prof. Dr. Beqir Ismaili

Kryetari Haliti priti në takim ambasadorin Prof. Dr. Beqir Ismaili

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Akademisë Diplomatike të Republikës së Kosovës, ambasadorin, Prof. Dr. Beqir Ismaili. Gjatë këtij takimi kryetari Haliti e ka njoftuar atë mbi zhvillimet e gjithëmbarshme të komunës së Vitisë, në veçanti me bashkëpunimet të cilat i ka kjo komunë me partnerë të ndryshëm nga vendi por edhe jashtë shtetit. Po ashtu kryetari Haliti e njoftoj atë edhe mbi projektet të realizuara në këtë komunë si dhe nevojat të cilat i ka ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Pyllëzohen 20 hektar në Beguncë e Fshat të Ri

Në kuadër të projekteve që kanë për qëllim pyllëzimin e hapësirave në zonat rurale, është ...