Fillimi / Institucionet / Kryetari Haliti vizitoi kompaninë “Mediteran Group”

Kryetari Haliti vizitoi kompaninë “Mediteran Group”

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka vizituar kompaninë “Mediteran Shooping Center” në magjistralen Viti-Kllokot, me ç’rast edhe ka uruar udhëheqësit e kësaj kompanie për investimet që kanë bërë në zgjerimin e veprimtarisë. Ai me këtë rast ka vizituar edhe pjesën e depos së ftoftë ku do të ruhen produktet e qumështit dhe mishrave. Ndryshe, Mediteran Group u formua në viti 1992, me një market në qendër të qytetit, për të vazhduar më pas në vitin 2010 me ndërtimin e qendrës tregtare në periferi të Vitisë.

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...