Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ndanë dekoratën “NDERI I QYTETIT” për familjet Avgustini, Lamaxhema dhe Sylejmani

Në shënimin e 150 vjetorit të themelimit të Ferizajt, një shekull e gjysmë histori, lavdi, vlera atdhetare, intelektuale, kulturore e artistike e në këtë kuadër kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu dekoroi  me titullin “NDERI I QYTETIT” familjet Avgustini, Lamaxhema dhe Sylejmani. Për qytetarinë, vlerat intelektuale e atdhetare, sakrificën e kontributin e veçantë në përfaqësimin, ngritjen e emancipimin e Ferizajt.

May be an image of 3 people

May be an image of 2 people and text

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të USAID-it “Qeverisja e Pronës”, znj. Jennifer Ober

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim drejtoreshën e Aktivitetit të …