Fillimi / Institucionet / Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi priti në takim Gjeneralin e mirënjohur të Ushtrisë Shqiptare, Kudusi Lama

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi priti në takim Gjeneralin e mirënjohur të Ushtrisë Shqiptare, Kudusi Lama

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit z. Mehmet Ballazhi priti në takim Gjeneralin e mirënjohur të Ushtrisë Shqiptare, Kudusi Lama.

Vizita e Gjeneral Kudusi Lamës ishte vizitë urimi për Kryetarin Mehmet Ballazhi me rastin e marrjes së detyrës kryetar i Komunës së Hanit të Elezit.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...