Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli po pritet në takime nga autoritete të larta të PE

Në kuadër të vizitës në Parlamentin Evropian, pikërisht në ditën e 8-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, kryetari i Kuvendit e informoi kryeparlamentarin belg për zhvillimet në Kosovë në përgjithësi dhe në Kuvendin në veçanti si dhe për agjendën evropiane të vendit tonë. Gjatë takimit në mes tyre u bisedua edhe për thellimin e bashkëpunimit midis dy parlamenteve, intensifikimin e marrëdhënieve ndërparlamentare dhe njëkohësishtdhe për mbështetjen e Kosovës në proceset e saj zhvillimore dhe integruese. Kryetari I Kuvendit, Kadri Veseli është pritur në takim edhe nga presidenti i social-demokrateve në Parlamentin Evropian, Gjanni Pittella. Ai shfaqi gatishmërinë dhe interesimin për të forcuar bashkëpunimin në mes të  Parlamentin Evropian dhe Kuvendit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …