mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 1 prill
Fillimi / Institucionet / Kryetari Kuçi priti në takim arkitektin Italian Michele Gortan

Kryetari Kuçi priti në takim arkitektin Italian Michele Gortan

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi dhe stafi i tij priten në një takim miqësor arkitektin Italian Michele Gortan dhe drejtorin ekzekutiv të mobilierisë “Gacaferi “ me seli në Pejë Naim Gacaferi.

Michele Gortan dhe Naim Gacaferi kanë ndihmuar komunën e Junikut në aspektin kulturor duke bashkëpunuar me shkollat në komunën e Junikut.

Gjithashtu në këtë takim u dakorduan për bashkëpunim të mëtutjeshëm me karakter zhvillimin dhe promovimin e kulturës dhe fushave tjera.

Kontrolloni gjithashtu

MINISTRI BYTYQI: KEMI PUNUAR PËRTEJ OBJEKTIVAVE TË MINISTRISË SË ARSIMIT

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të GIZ-CDBE (Zhvillimi i Kapaciteteve në ...