kek
tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Kryetari Latifi, si ç’do të enjte ka pritur në takim qytetarë

Kryetari Latifi, si ç’do të enjte ka pritur në takim qytetarë

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, si ç’do të enjte ka pritur në takim qytetarë, të cilëve u ka ofruar kohë për të shprehur kërkesat, nevojat dhe shqetësimet që ata kanë.

Së bashku me Nënkryetarin, Fatmir Iska dhe drejtorin e bujqësisë, Berat Duraku, varësisht prej mundësive u munduam t’u japim drejtim halleve dhe kërkesave të tyre.

I përkushtuar në vazhdimësi për të qenë afër qytetarëve si një i zgjedhur i tyre dinjitoz, ka thënë kryetari Latifi…

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Dumoshi caktoi vlerën financiare për poentimin e pikëve për federatat, sportistët e trajnerët

Sipas legjislacionit për sportin dhe financimin e federatave sportive, sportistëve dhe trajnerëve, Ministrja e Kulturës, ...