Kryetari Nura ka pritur në takim nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura dhe nënkryetari Sami Lushtaku, kanë pritur sot në takim nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”, të cilët kanë zgjedhur të vizitojnë komunën e Skenderajt për t’u solidarizuar pas situatës së vërshimeve të 19 janarit. Kryetari Nura dhe nënkryetari Lushtaku kanë falënderuar nxënësit dhe mësimdhënësit për këtë vizitë, ndërsa u kanë uruar suksese në mësime dhe në jetë.

Kontrolloni gjithashtu

Argjend Thaçi zgjedhet kryesuesi i Komisionit për Zgjedhjen e Këshillave Lokale të fshatrave

Komisioni për Zgjedhjen e Këshillave Lokale të fshatrave në komunën e Malishevës, mbajti mbledhjen e …