Kryetari Nura ka vizituar lagjen V të qytetit të Skenderajt

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, bashkë me nënkryetarin Sami Lushtaku, gjatë ditës kanë vizituar lagjen V të qytetit të Skenderajt, ku kanë parë nga afër gjendjen e familjeve si dhe rehabilitimin pas vërshimeve që kanë shkaktuar dëme të mëdha materiale në shumë familje. Gjendja në këtë lagje vazhdon të jetë e rëndë dhe rikthimi në ambientet shtëpiake kërkon kohë për shkak edhe të stinës së dimrit e cila po krijon vështirësi në ndërhyrjet e qytetarëve tek objektet e tyre.

May be an image of tree and outdoors

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi në 25-vjetorin e përjetësimit kujton dëshmorin e kombit, Naser Veli Krasniqi

Në 25-vjetorin e përjetësimit të dëshmorit të kombit, Naser Veli Krasniqi, i cili ra në …