KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj dhe ministri Likaj, kanë vizituar Shkollën e Mesme të Ulët “Isa Boletini” në Isniq

Kryetari Ramosaj dhe ministri Likaj, kanë vizituar Shkollën e Mesme të Ulët “Isa Boletini” në Isniq

Edhe pse ditë pushimi, kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj së bashku me Ministrin e Arsimit Ramë Likaj, kanë vizituar Shkollën e Mesme të Ulët “Isa Boletini” në Isniq. Gjatë vizitës në këtë shkollë, kryetari Ramosaj dhe ministri Likaj, kanë pa nga afër kushtet plotësuese për fillimin dhe vazhdimin e mësimit në këtë kohë pandemie si dhe gadishmërinë e stafit për mbarëvajtjen e mësimit!

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë, publikon listën e përfituesve të bursave të studentëve, kryetari Haliti rrit numrin e përfituesve nga 140 në 213

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti përmes një vendimi ka vendosur që të rritet ...