KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj ka pritur në takim znj. Barrie Lynne Freeman

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim znj. Barrie Lynne Freeman

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim znj. Barrie Lynne Freeman, Zëvendëspërfaqësuese Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm (PSSP).

Gjatë kësaj vizite u e bisedua, për arritjet e Deçanit në çdo fushë si dhe për vlerat që gjithmonë qyteti jonë i ka si shembull për një vend unik dhe mikpritjës!

Me këtë rast kryetari Ramosaj e falënderoj znj.Freeman për këtë takim kaq të veçantë që patën.

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...