KEK
Fillimi / Institucionet / Në Ferizaj, në një atmosferë festive u hap Qendra Tregtare “Ring Mall”

Në Ferizaj, në një atmosferë festive u hap Qendra Tregtare “Ring Mall”

Mbrëmë në një atmosferë festive u hap në Ferizaj, Qendra Tregtare “Ring Mall”, një investim i jashtëzakonshëm që sjellë tek ne brendet botërore dhe gjeneron punësimin e qindra të rinjve. Një motor i ri në ekonominë e Ferizajt dhe pikë reference në hartën e gjithë vendit.

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu me këtë rast i uroi suksese pronarëve dhe gjithë ndërmarrësve që zhvillojnë veprimtarinë në këtë qendër tregtare.

Fotografia e Agim Aliu

Kontrolloni gjithashtu

KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B

Në vazhdën e masave dhe aktiviteteve për zvogëlimin e ndikimit në mjedis të TC Kosova ...