KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj, ka pritur në vizitë Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha

Kryetari Ramosaj, ka pritur në vizitë Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në vizitë Ambasadorin e Malit të Zi në Kosovë, Ferhat Dinosha dhe deputetin e Republikës së Kosovës Gazmend Abrashi, me të cilët ka diskutuar për projekte të rëndësishme zhvillimore të Komunës së Deçanit dhe perspektivën e zhvillimit ekonomik të qytetit të Deçanit.

Në ndërkohë janë vizituar edhe punimet që po vazhdojnë në rrugën Deçan – Plavë!

Kontrolloni gjithashtu

Nxënësit e SHMTP “Jonuz Zejnullahu” fitues të vendit të parë në projektin “Sfida Kreative”

Nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike Profesionale “Jonuz Zejnullahu”, janë fitues të vendit të parë ...