KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Ramosaj ka pritur në takim pune zonjat, zëvendësministre  Magbule Shkodra dhe Fatbardha Emini, si dhe Rozafa Ukimeraj Sekretare e Përgjithshme në MAPL

Kryetari Ramosaj ka pritur në takim pune zonjat, zëvendësministre  Magbule Shkodra dhe Fatbardha Emini, si dhe Rozafa Ukimeraj Sekretare e Përgjithshme në MAPL

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka pritur në takim pune zonjat, zëvendësministre në Ministrinë e Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Magbule Shkodra dhe Fatbardha Emini, si dhe Rozafa Ukimeraj Sekretare e Përgjithshme në MAPL, të cilat i ka falënderuar për vizitën që i kanë bërë komunës së Deçanit!

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe KESH të gatshëm për thellimin e bashkëpunimit në sektorin energjetik

Kryesuesi i Bordit të Përkohshëm, Hysen Fazliu dhe ushtruesi i detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv të ...