KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Suma përmes videokonferencës bashkëbisedon me zyrtarët e Bankës Botërore në kuadër të Projektit të Bankës Botërore, Gjelbërimi i tokës

Kryetari Suma përmes videokonferencës bashkëbisedon me zyrtarët e Bankës Botërore në kuadër të Projektit të Bankës Botërore, Gjelbërimi i tokës

Moment nga videokonferenca e kryetarit të komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma dhe nënkryetarit Mallzum Qajani me zyrtarët e Bankës Botërore në kuadër të Projektit të propozuar nga Bankës Botërore, Gjelbërimi i tokës (Greening Land) që synon të mbështesë vendin në zhvillimin dhe zbatimin e një plani të veprimit afatgjatë për riparimin dhe ri-zhvillimin e tokave të kontaminuara në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Takimi konsultativ i Këshillit të Drejtorëve në Komunën e Deçanit

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, udhëhoqi takimin konsultativ të Këshillit të Drejtorëve, ku ...