KEK
Fillimi / Institucionet / Kryetari Suma, priti në takim pune përfaqësues të Institucionit Mikrofinanciar “Start”   

Kryetari Suma, priti në takim pune përfaqësues të Institucionit Mikrofinanciar “Start”   

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Rufki Suma, priti në takim pune përfaqësues të Institucionit Mikrofinanciar “Start”  Vehbi Zeqiri Drejtor Ekzekutiv, Ngadhnjim Morina Menaxher i Kredive dhe Faruk Binaku Menaxher i zyrës Ligjore të “Start”. Qëllimi i takimit ishte vendosja e bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Hanit të Elezit dhe Institucionit Mikrofinanciar “Start” për mbështetjen e qytetarëve përmes huadhënies.

Kontrolloni gjithashtu

KEK dhe FIEK zotohen për thellimin e bashkëpunimit

Në frymën e zhvillimit të një edukimi universitar sa më të afërt me industrinë, u.d. ...