Fillimi / Lajmet / Kuvendi me 74 vota ngriti Komisionin Hetimor lidhur me menaxhimin e pandemisë nga ana e Qeverisë së Kosovës
Me 89 vota pro deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar për ndryshimin e përkohshëm të rregullave fiskale

Kuvendi me 74 vota ngriti Komisionin Hetimor lidhur me menaxhimin e pandemisë nga ana e Qeverisë së Kosovës

Kuvendi i Kosovës me 74 vota për ka formuar Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë Covid-19 nga ana e Qeverisë së Kosovës. Kryesuese e këtij komisioni është Mimoza Kusari-Lila nga Lëvizja Vetëvendosje, ndërsa zëvendës-kryesuese është Eliza Hoxha nga PDK-ja. Anëtarë të këtij komisioni janë: Labinotë Demi-Murtezi, Fatmire Mulhaxha-Kollçaku, Ekrem Hyseni, Ilir Ferati, Veton Berisha, Bekim Haxhiu, Shkumbin Demaliaj, Endrit Shala dhe Millosh Petroviq.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK sërish i bënë apel qytetarëve që të qëndrojnë nëpër shtëpi e të mos dalin në rrugë e sheshe

Njoftohet edhe për katër viktima tjera nga koronavirusi

Njoftohet se gjatë ditës së sotme kanë vdekur edhe katër pacient të tjerë të infektuar ...