MIT
Airport Adem Jashari
valamobile
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Institucionet / Malisheva në mesin e komunave me performancë të mirë për vitin 2018

Malisheva në mesin e komunave me performancë të mirë për vitin 2018

Komuna e Malishevës renditet në mesin e komunave me performacë të lartë të treguar gjatë vitit 2018. Në një takim të organizuar nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), edhe zyrtarisht, Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, ka pranuar çmimin nga ministrja e MAPL, Adriana Hodzic, përmes së cilës shpallet në mesin e komunave që kanë treguar performancë të mirë. Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, çdo vit bënë matjen e performancës së komunave dhe ka një limit të caktuar për arritjen e performancës, dhe si rezultat i arritjes së treguar, komunat përfitojnë grante nga ana e MAPL-së.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri Shala: Fuqizimi i Agjencisë së Metrologjisë është i rëndësishëm për përmirësimin e jetës së qytetarëve

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, në ditën Botërore të Metrologjisë, theksoi se mbrojtja ...