Malisheva Urbane po bëhet më e mirë se sa është menduar

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, ka njoftuar se nga sot ka nisur me realizimin e një prej fazave më të rëndësishme të ndërtimit të sheshit të dëshmorëve në qendër të qytetit. Rrethi i madh po kthehet në një nënkalim të jashtëzakonshëm ku do ndërlidhen hyrje-daljet e të gjitha zonave urbane dhe rurale të komunës së Malishevës dhe jo vetëm. Kryetari Kastrati i ka faleminderuar nga zemra qytetarëve dhe bizneset që po e përkrahin dhe po e mirëkuptojnë edhe këtë fazë të punimeve, pavarësisht që ne ndjejmë keqardhje për vështirësitë që mund të ballafaqohen nga ky proces i punimeve.

Mund të jetë një imazh i 11 persona

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu pranoi veprën e Dr. Nijazi Halili “Sfidat globale në shekullin XXI”

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në takim profesorin, doktorin e shkencave, …