Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Manifestimi protestues paqësor, më 1 Qershor 2023, në Prishtinë me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Para Teatrit Kombëtar të Prishtinës, në shenjë dhimbjeje e kujtimi të përjetshëm të 1432 fëmijëve shqiptarë – viktima të gjenocidit shtetëror të Serbisë fashiste, studentet e fakultetit të edukimit të Universitetit “Hasan Prishtina” të Prishtinës, me rastin e Një Qershorit (Ditës Botërore të Fëmijëve), organizuan një manifestim protestues paqësor, për ta shpreh njëherit edhe pakënaqësinë e radhës, ndaj organeve kompetente të Republikës së Kosovës, të cilat për 24 vite rresht, edhe pse kanë premtuar për ngritjen e OBELISKUT, që do të duhej të përfundonte më 1 qershor 2023, përballë aeroportit ndërkombëtar “Adem Jashari” të Prishtinës, atë, në formë simbolike e ngritën studentet e fakultetit të edukimit të Universitetit “Hasan Prishtina” të Prishtinës, si shenjë e përjetshme e kujtesës historike për ta. Faleminderit për përkrahjen e nevojshme dhe të domosdoshme logjistike Qendrës tregtare “Plus Center”, të Ferizajit, Mobilerisë së Fshatit Greme të Ferizajit “Profil Star” dhe Kompanisë “ArtStudio” të Prishtinës. Faleminderit medieve të shkruara dhe elektronike për interesimin e madh dhe përcjelljen e këtij Manifestimi protestues me korrektësi dhe dinjitet, me rastin e Ditës Botërore të Fëmijëve!

Nusret Pllana

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …