driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / MAP organizon takim me temën “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”

MAP organizon takim me temën “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”

Me rastin e 23 Qershorit-Ditës Ndërkombëtare të Shërbimit Civil, Ministria e Administratës Publike organizon takimin me temën: “Reformat në shërbimin Civil të Kosovës”.

Takimi mbahet, më 23 qershor 2016, në Amfiteatrin e Pallatit të e ish-“Rilindjes” dhe fillon në orën 11.

Kontrolloni gjithashtu

Po pastrohen mbeturinat që sollën vërshimet

Kompania Regjionale për Mbeturina “Eko Regjioni” nga Suhareka, që në orët e hershme të mëngjesit ...