KEK
Fillimi / Lajmet / MASHT, MSH dhe IKSHPK ende pa ndonjë vendim për hapjen e konkursit për pranim në Qendrën e Studentëve
MASHT, MSH dhe IKSHPK ende pa ndonjë vendim për hapjen e konkursit për pranim në Qendrën e Studentëve

MASHT, MSH dhe IKSHPK ende pa ndonjë vendim për hapjen e konkursit për pranim në Qendrën e Studentëve

Qendra e Studentëve të Universitetit të Prishtinës ende nuk ka marrë ndonjë vendim lidhur me hapjen e konkursit për pranim në konvikte shkaku i situatës epidemiologjike në vend, ka thënë drejtori i Qendrës së Studentëve Fatmir Sfishta. Tutje, ai thotë se janë në përfundim të të gjitha projekteve që kanë qenë të planifikuara për këtë vit para pandemisë, duke shtuar se me datën 1 tetor do të jenë të gatshëm t’i pranojnë studentët. Por MASHT, MSH dhe IKSHPK ende nuk kanë ndalë me ndonjë vendim për hapjen e konkursit për pranim në Qendrën e Studentëve. Sipas tij, përdeirsa Universiteti i Prishtinës ende nuk e ka përcaktuar afatin për pranim e studenëteve ata nuk mund të ndërmarrin hapa që të ofrojnë shërbimet për të cilat janë të thirrur. Drejtori Sfishta thekson se në Qendrën e Studentëve kanë kapacitet të pranojnë 4 000 studentë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...