vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / Mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete e Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit

Mbledhja e parë e Komitetit për Komunitete e Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit

Komiteti për Komunitete në komunën e Hanit të Elezit, mbajti mbledhjen e parë, ku në këtë mbledhje është shqyrtuar:

  1. Zgjedhja e Kryesuesit të Komitetit për Komunitete

  2. Hartimi i planit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2018 dhe

  3. Të ndryshme.

Anëtarët e Komitetit për Komunitete për Kryesues të Komitetit zgjodhën Hyrijete Isufin.

Në takimin e parë të këtij komiteti prezent ishin Kryesues i Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit, Qamush Brava dhe Nënkryetari i Komunës Mallzum Qajani.

Kontrolloni gjithashtu

Fjala e kryetarit të Rahovecit në seancën solemne të Kuvendit Komunal për Ditën e Çlirimit të Rahovecit

I nderuar kryesues i Kuvendit z. Afrim Dina, të nderuar anëtarë të Kuvendit të Komunës ...