kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Njoftime / Më 14 nëntor në Gjakovë përurohet libri, “Unë jam Anemone” si dhe hapet një Ekspozitë me foto
Më 14 nëntor në Gjakovë përurohet libri, "Unë jam Anemone" si dhe hapet një Ekspozitë me foto

Më 14 nëntor në Gjakovë përurohet libri, “Unë jam Anemone” si dhe hapet një Ekspozitë me foto

Në shënimin e 20 vjetorit të angazhimit te medica mondiale ne Kosove, qe bashku me Medica Gjakova  dhe  të organizatat dhe  aktiviste vendor e ndërkombëtar, në përpjëkje të vazhdueshme për rehabilitim, pranim, ri integrim dhe sigurim të drejtësisë për të mbijetuar të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Në këtë ngjarje kulturore do të keni rast të shikoni një ekspozitë me foto nga puna 20 vjeçare e medica mondiale dhe partnereve të saj në Kosovë, përcjellë me një koktej rasti.

Shënimi organizohet ne kuadër  20 vjetorit të bashkëpunimit dhe miqësisë Kosovaro – Gjermane.

Kontrolloni gjithashtu

Festivali Folklorik Gjithëkombtar "RAPSODIA SHQIPTARE" 2019, mbahet me datat 28, 29 dhe 30 dhjetor 2019

Festivali Folklorik Gjithëkombtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, mbahet me 28, 29 dhe 30 dhjetor 2019

Kryetari i Skenderajt Bekim Jashari bënë të ditur se Festivalit Folklorik Gjithëkombtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, do ...