mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Njoftime / Më 18 shtator 2019 nderohet dëshmori i kombit, Skënder Gashi në 19-vjetorin e rënies heroike
Më 18 shtator 2019 nderohet dëshmori i kombit, Skënder Gashi në 19-vjetorin e rëniës heroike të tij

Më 18 shtator 2019 nderohet dëshmori i kombit, Skënder Gashi në 19-vjetorin e rënies heroike

Në 21-vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të kombit Skënder Gashi, më 18 shtator 2019 do të bëhen homazhe në varrezat e dëshmorëve të kombit, në Landovicë. Homazhet nisin në orën 11:00 pranë varrit të dëshmorit. Ftohen familjarët, shokët, bashkëluftëtarët, veprimtarët dhe ata që e vlerësojnë luftën e sakrificën e dëshmorit të kombit Skënder Gashi, që ta nderojnë figurën e tij atdhetare. Homazhet mbahen nën përkujdesin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në Rahovec.

Kontrolloni gjithashtu

Nesër në Dardhishtë të komunës së Kastriotit përkujtohet luftëtari i lirisë së Kosovës, Jusuf Shalaku - Cufa

Nesër në Dardhishtë të komunës së Kastriotit përkujtohet luftëtari i lirisë së Kosovës, Jusuf Shalaku – Cufa

Me 4 tetor 2019 ne fshatin Dardhishtë të komunës së Kastriotit, në orën 12:00, përkujtohet ...