leoni

Me 2 mars 2024 në një vjetorin e vdekjes përkujtohet luftëtari i tri luftrave çlirimtare Agron Haradinaj

Agron Haradinaj, kishte ndërruar jetë  nga një sëmundje e rëndë e shkaktuar nga presioni i eksplodimit të një rakete të hedhur nga aeroplanët e ushtrisë serbe në bombardimet në fshatin Prilep të Deçanit. Agroni, ishte një nga të burgosurit politik më të ri në moshë, kurse gjatë luftës çlirimtare një nga ushtarët e parë të UÇK-së. Agroni një jetë të tërë ishte në shërbim të Atdheut, para lufte, në luftë e në paqe.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo e Brendshme kërkojnë nga bashkatdhetarët të evitojnë me çdo kusht rrugëtimin nëpër Serbi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe ajo  Punëve të Brendshme njoftojnë se pas situatës së …