Valdet Berisha: Kujtim për veteranin e Luftës së UÇK-së, Habib Morina, ( 1956 - 2018) në përvjetorin e parë të ndarjes nga jeta

Taulant Habib Morina: Organizohen homazhe për Luftëtarin e lirisë Habib Morina

Njoftim: Në nderim të jetës dhe veprës së Luftëtarit të lirisë Habib Morina, organizohen homazhe me datë 01.03.2024( e premete ) ora 11:00, tek varrezat e Dëshmoreve në kodër të kuqe- Grabanicë të Klinës.
Ardhja e juaj nderon kontributin për liri!
Më Respekt🇦🇱
Familja Morina:

Kontrolloni gjithashtu

Nis asfaltimi i rrugës “Behxhet Sojeva” në komunën e Ferizajt

Në rrugën “Behxhet Sojeva” në komunën e Ferizajt që bashkë me rrugën “Zenel Hajdini”, lidhin …