Me një sërë aktivitetësh shënohet 5 Maji-Dita e Dëshmorëve në Besianë

Agjenda e aktiviteteve për nderë të 5 Majit-Ditës së Dëshmorëve

Ftesë: në ora 12:00 Manifestimi dhe hapja e muzeut

Shtatorja e Ali Ajetit-10:30

Shtatorja e Adem Demaçit -10:35

Shtatoret e 4 Dëshmorëve – 10:40

Kompleksi Memorial në Penuhë – 11:00

Dhurimi i gjakut, Sheshi i qytetit- 11:0

Ekspozite nga Dije Bllaca, Galeria e qytetit, 19.00,

Hapja e Muzeut në Kompleksin e Dëshmorëve në Penuhë- 12:00

 

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …