Shoqatat e dala nga lufta- dega në Pejë njoftim publik për 5 Majin – Dita e Dëshmorëve

OVL, SHIL, SHFD të UÇK-së – dega në Pejë, njoftojnë opinionin publik për zhvillimin e disa aktiviteteve:
5 Maj 2024 – Dita e Dëshmorëve të Kombit Shqiptar
Homazhet në të gjitha Varrezat e Dëshmorëve të Pejës, si dhe 5 gara sportive, do të mbahen sipas traditës.
16:30: Homazhe te Shtatorja e Heroit Shkelzen Haradinaj dhe Obelisku i Dëshmorëve të Komunës së Pejës
17:00: Akademia Solemne në Kinoteatrin “Jusuf Gërvalla” Pejë
6 Maj 2024-27 vjetori i rënies së Heroit Luan Haradinaj (OVL- Dukagjin)
11:00: Homazhe në Kompleksin Memorial të ZO të Dukagjinit në Gllogjan
13:00: Akademia Përkujtimore në Kinoteatrin “Jusuf Gërvalla” Pejë

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …