Mediat serbe: Gjuriq po i mëson studentët si të përfshihen në betejën për Kosovën

E ashtuquajtura Zyra serbe për Kosovën sot i ka pranuar në praktikë një mujore 11 studentë serbë nga Fakulteti i Shkencave Politike, të cilët siç thuhet “kanë nevojë të njihen me punën dhe sfidat me të cilat kjo zyrë është duke u përballur”. Me këtë rast, studentët e marrëdhënieve ndërkombëtare, shkencave politike dhe gazetarisë janë pritur nga drejtori i kësaj zyre Marko Gjuriq, raporton Tanjug. Ky i fundit ka thënë para gazetarëve se praktika është një mënyrë e mirë që brezat e ri të përfshihen në betejën për Kosovën dhe siç tha ai “të shohin se si institucionet funksionojnë brenda”.

Kontrolloni gjithashtu

Shaip Kamberi

Shaip Kamberi nuk ka arritur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë pas rivotimit që u bë në Tërnoc

Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës ka marrë vetëm 598 vota, ndërkaq Kamberit i duheshin së …