KEK
Fillimi / Institucionet / Memorandum mirëkuptimi në mes të MI-së dhe komunës së Shtimes

Memorandum mirëkuptimi në mes të MI-së dhe komunës së Shtimes

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku dhe kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, nënshkruan Memorandumin e mirëkuptimit për financimin e projektit të rregullimit të rrugëve në hyrje të Shtimes, në vlerë prej 480,000 euro.

Me këtë memorandum, Ministria e Infrastrukturës obligohet të sigurojë mjetet financiare për realizimin e projektit, ndërsa, Komuna e Shtimes obligohet të sigurojë kushtet e nevojshme për realizimin e projektit për operatorët ekonomikë, të kryejë procedurat e tenderimit të projektit, të caktojë komisionin e vlerësimit, projekt-menaxherin, si dhe komisionin për inspektimin final të punimeve, në të cilin do të marrë pjesë një anëtar i Ministrisë së Infrastrukturës.

Kontrolloni gjithashtu

MBLEDHJA E RADHËS E SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur mbledhjen e radhës për të diskutuar gjendjen ...